endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Wellink: reddingsplan euro onvoldoende
 Nout Wellink, president van de Nederlandse Bank
 

Amsterdam, 11 mei. Het Europese reddingsplan van 750 miljard euro voor de zuidelijke lidstaten is onvoldoende om het eurogebied structureel te redden, aldus Nout Wellink.
 
'Probleemlanden als Griekenland, Spanje en Portugal moeten hun begrotingen snel saneren om te voorkomen dat de crisis alsnog doorzet.' Dat zegt de president van De Nederlandsche Bank vandaag in een interview met NRC Handelsblad. Wellink noemt het pakket „van ongekende omvang en zonder precedent”, maar wijst erop dat de oorzaak van de problemen ligt bij de begrotingsproblemen in de zuidelijke lidstaten. „Dat probleem moet opgelost worden, het vangnet is van tijdelijke aard”, zegt Wellink. „De zuidelijke landen moeten hun begroting en de publieke financiën sneller op orde brengen”, zegt Wellink.
 
 
Nout Wellink president van de Nederlandse Bank (DNB) blijkt reeds vanaf 2005 lid van de Europese tak van de Trilaterale Commissie, evenals Onno Ruding, Hans Weijers en Joris Voorhoeve, vooral bekend geworden door de val van Srebrenica. De TC is een belangengroep waarin de mondiale bankierslobby samen met andere leden van de ‘elite’ of finance and industry’ bouwt aan een Nieuwe Wereld Orde. Wellink is ook regelmatig van de partij op de Bilderberg vergaderingen.
 
 
 
 De West Europese Unie: militaire alliantie van 10 landen van de EU.
 
De 10 landen van de WEU zijn
(klik ook hier voor het overzicht op de officiele website):
- Griekenland
- Spanje
- Portugal
- Italie 
- Engeland
- Luxemburg
- Nederland
- Frankrijk
- Duitsland
- Belgie
 
 
Daarna zag ik in de nachtgezichten en zie, een vierde dier, vreselijk, schrikwekkend en geweldig sterk; het had grote, ijzeren tanden: het at en vermaalde, en wat overbleef, vertrad het met zijn poten; en dit dier verschilde van alle vorige, en het had tien horens. Terwijl ik op die horens lette, zie, daartussen verhief zich een andere kleine horen, en drie van de vorige horens werden daarvoor uitgerukt; en zie, in die horen waren ogen als mensenogen en een mond vol grootspraak.
 
Volgens bijbeluitleggers van profetien staan de 10 horens voor de 10 landen van de WEU.
 
De opmerking van Nout Wellink is vreemd. Gisteren nog deden europese leiders hoogdravend over de 'goede' oplossing om de beurshandelaren gunstig te stemmen. Nout Wellink doet het tegenovergestelde. Je zou dan toch minstens verwachten dat hij zich in dat opzicht achter de europese leiders zou scharen, alhoewel...
 
Met de opmerking van Nout Wellink, zijn betrokkenheid in de Amerikaanse Trilateral Commision en het 'bouwen' aan de Nieuwe Wereldorde door wereldleiders met het streven naar 1 wereldmunt(chip)/controlesysteem, is uitspraak van Nout Wellink niet vreemd. Daarbij kunnen wij ons dan de vraag stellen hoe de komende maanden zich laten aanzien wat betreft het vervolg van deze crisis....
 
Kan bovenstaande met de huidige financiele (en nog slechter wordende??) financiele situatie leiden tot het op enige wijze wegvallen van 3 landen uit de 10 van de WEU??
 
....we zullen moeten afwachten hoe de profetie uit Daniel 7 zich voltrekt. Altijd kan achteraf pas echt exact worden vastgesteld hoe de profetie zijn vervulling heeft gekregen.
 
....wordt dus vervolgd...
 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl