endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Opnieuw aardbeving, nu in Sumatra
 7 april 2010: Aardbeving Sumatra (7.8)
 
In aansluiting op het bericht van gisteren, nu opnieuw een aardbeving. Dit keer in Sumatra.
 
JAKARTA - Het Indonesische eiland Sumatra is woensdagochtend rond kwart over vijf opgeschrikt door een zware aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Vooralsnog zijn er geen doden of zware schade gemeld, aldus de autoriteiten.
 
Overzicht recente aardbevingen:
12 januari 2010: Haiti (7.0)
27 februari 2010: Chili (8.8)
8 maart 2010: Turkije (6.0)
11 maart 2010: Chili (7.2)
 
 
'Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging.
Laat dat je dan niet verontrusten, die dingen moeten namelijk gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen. Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere, en overal zullen er hongersnoden uitbreken en
zal de aarde beven:
dat alles is het begin van de weeën.'
- Jezus -
- de bijbel: Mattheus 24:6-8 -
 
Zie deze link voor nog meer recent aardbevingenoverzicht!
 

Reacties

tribulation op 16-04-2010 22:33
Oke ff op een rijtje met een leuk filmpje erbij.
 
De vulkaanuitbarsting in Noorwegen, met voorafgaand ook al "een lichtbol" (een paar maanden geleden)
 
Een boel lichtbollen her en der ;-) Alsof het maar normaal is, maar het zijn vast en zeker chinese luchtlampionnen, verdwaalde rakette ed. Vast! Ogen dicht kop in het zand!!!
 
WAKKER WORDEN JIJ DAAR!!!
 
Ik geloof dat ik ergens op 1 van de eindtijdsites.. een "voorspelling" was tegengekomen dat HET, echte werk, begin van de eindtijd whatever. In Noorwegen zou beginnen. Daar zou het eerste teken vandaan komen. Is er iemand die dit artikel uitspraak of bron kan achterhalen en daar uberhaubt iets over weet? Vond ik wel n interessant weetje..
 
Anyhow, ik geloof 100% dat de eindtijd is begonnen, hoe wat en waar.. Joost mag het weten. Maar het is me nu wel duidelijk. Zoveel tekenen, aardbevingen (en niet een paar maar heel veel in korte tijd) rampen, plagen.. en neem nou die vulkaanuitbarsting http://www.telegraaf.nl/buitenland/6536780/__Nasa_vreest_uitbraak_Katla__.html?sn=buitenland
 
Dat zou nogal wat zijn dan. En die 1000 miljoen mensen.. hoe gaan die "verdwijnen" via een kernbom.. via WATER misschien? Ik brainstom er maar ff op los.
 
Ik zeg niet dat de wereld er morgen aan gaat.. maar dat de weeen STERK toenemen.. het zal vanaf nu dus alleen maar erger worden. Ja peeps we zitten in de eindtijd!! Yes... of shit! wat jij wilt... maar dit is de tijd. Deze generatie zal het gaan meemaken, of je het wilt of niet.
 
Voorspellen doe ik niet.. wel mijn mening geven.
Daar sluitendeze filmpjes heel mooi bij aan trouwens.
 
2010-2017 THE TRIBULATION
 
2010 - 2017 Tribulation Years, Last Call ! 1t/m 3
1
 
2
 
3
 
 
Mijn excuses voor de wat grotere letters dat was niet de bedoeling. Nou ik hoor heeelll graag van jullie wat jullie van de filmpjes vinden.. hoe jullie hier tegenaan kijken. Ondernemen? Ik bedoel tja de eindtijd komt eraan.. wij allemaal op Jezus vertrouwen en dat komt het wel goed. Maar de achterblijvers dan? Iser Uberhaubt iets geregeld voor hun ? Zijn er hier wel echte ACTIEVELINGEN!!
 
groetjes en een fijne avond

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl