endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Nationale dag van rouw in China vanwege aardbeving op 14 april
 14 april 2010; aardbeving china (6.9)
 
In aansluiting op zeer recente aarbevingen.....
 
De dodentol van de zware aardbeving in het noordwesten van China is opgelopen tot 2.183. Voorts blijven 84 anderen nog vermist. Dat meldt het Chinese persbureau Nieuw China. Een vorige balans sprak nog van 2.064 doden en 175 vermisten.
 
Bij de aardbeving, die een kracht had van 6,9 op de schaal van Richter, raakten ook 12.135 mensen gewond, onder wie 1.000 ernstig. Als gevolg van de aardbeving zijn ook meer dan 100.000 Chinezen dakloos.
 
Acht dagen na de aardbeving is de kans klein dat er nog overlevenden worden teruggevonden, maar voorlopig worden de zoekacties nog voortgezet. Gisteren heeft China een dag van nationale rouw gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving.
 
'...en
zal de aarde beven:
dat alles is het begin van de weeën.'
- Jezus -
- de bijbel: Mattheus 24:8
 
Vraag is waar ter wereld in aansluiting op deze bijbeltekst de volgende slachtofferts zullen vallen....en hoelang duurt het nog voordat de mensheid Gods plan met deze wereld gaan herkennen?!

Reacties

zeealgje op 05-06-2010 18:13
ik zie het ook om mij heen als ik over de wereld praat en zeg wat er staat te gebeuren kijken ze mij voor gek aan en zeker als je over het woord van god onze here praat se willen niet ik laat het los maar find het erg voor de achterblijvers maar de here is rechtvaardig
gr anita
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl