endoftimes.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Startpagina voor 'Eindtijd' informatie
Is het begrip 'Eindtijd', het naderende einde van de wereld, wat de bijbel hierover zegt en wat dit voor jou betekent nieuw?
Klik dan eerst hier!
 
Aansluitend vind je op deze site 'Eindtijd' gerelateerde informatie en nieuws.
Oorlogstaal uit Syrie: deel 1
 Iran - Hezbollah kaart
 
De syrische minister van buitenlandse zaken had gezegd dat de volgende oorlog 'binnen uw steden' (hij bedoeld daar Israel) gevoerd zal worden. President Assad van Syrie verklaarde daarop dat 'Israel de regio naar een oorlog voert.' Terroristenleider Hassan Nasrallah merkte op dat Israel bezig is Libanon in een oorlog te trekken. Voorgaande is typische taal voor machthebbers die een oorlog voorbereiden, niet te vergeten de vele uitlatingen van Ahmedinejad, president van Iran, die vele malen gezegd heeft Israel van de kaart te willen vegen. Dat is zijn roeping als moslim. Iran als grote sponsor van o.a. Syrie en Hamas. Hij beloofde op 11 februari (verjaardag islamitsche revolutie in Iran) een 'flinke klap' uit te delen aan de 'arrogante wereld' (VS en Israel).
 
Aan de hand van de bijbel kunnen we herkennen hoe laat het is. Zo goed als de hele wereld zingt mee in het koor van Israel-haters. Klik hier hoe de bijbel dit in Psalm 83 aankondigd. Deze Psalm is meer dan 3000 jaar geschreven en staat op het punt mogelijk zeer binnenkort al vervuld te worden.  Verwachtigen zijn dat dit binnen 3 tot 6 maand al plaatsvind. De psalm profeteert ook dat Filistea (Hamas), Tyrus (Hezbollah) en Assur (deel van Syrie) meedoen met de 'listige' aanslag op Israel. '
 
Debkafiles (hun informatie is betrouwbaar gebleken; zie ook het eerdere artikel vandaag) komt met dit nieuws over deze oorlogsvoorbereidingen.
 
Als Syrie meedoet aan deze volgende oorlog ziet het er
voor Damascus niet goed uit.
 
'Zie, Damascus (hoofdstad van Syrie) wordt weggenomen, zodat het geen stad meer is: het wordt een puinhoop, een bouwval'
(Jesaja 17:1)
 
Bron: o.a. Debkafiles
 
In een volgend artikel uitleg over deze oorlogsvoorbereidingen.

Reacties

Freerk Jousma op 23-03-2011 10:05
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl